De Klussenier Jan van der Molen V.O.F.

De Klussenier Jan van der Molen V.O.F.
De Klussenier Jan van der Molen V.O.F.

Hockeypad 50
3223 EG Hellevoetsluis

Dien uw aanvraag in »

0181 32 55 82
06 5704 0583
j.vandermolen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 3690539

Even voorstellen

Mijn naam is Jan van der Molen en woon in Hellevoetsluis. Ik ben getrouwd met Jeaninne en samen hebben twee kinderen Joyce en Wesley. Na een strenge selectie procedure, een stage en een gedegen opleiding heb ik een flitsende start gemaakt als zelfstandig ondernemer onder de vlag van De Klussenier. De beslissing om als zelfstandige te gaan werken maak je niet alleen, dus ook mijn vrouw Jeaninne heeft mij daar enorm in gesteund. Wij vormen echt een team.

Bij mijn werkgevers, heb ik vele grote verbouwingen gerealiseerd. Complete badkamers, keukens en andere woonvertrekken zijn onder mijn handen tot stand gekomen. Tijdens dit werk had ik vaak het idee dat ik klanten nog veel beter zou kunnen bedienen als ik alles zelf zou kunnen regelen, organiseren en bepalen, dus alles in één hand. Maar als werknemer kon ik niet die tijd en zorg aan een opdracht besteden die ik vond dat een opdracht nodig had. Als zelfstandige zou ik dat wel kunnen.

Jeannine en ik zijn al heel snel na de start als Klussenier op zoek gegaan naar iets om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wilden graag een totaal-concept aanbieden en kwamen toen op het idee van een showroom. En sinds kort beschikken wij dan ook over een eigen plek, waar verschillende leveranciers hun producten tentoonstellen. Deze is gevestigd aan de Christiaan Huygensweg 9a te Hellevoetsluis. Hier kunnen wij klanten onder het genot van een kopje koffie of thee ontvangen en diverse voorbeelden laten zien van onder andere vloeren, zonnewering, vloerverwarming enzovoort. We beschikken ook over een grote collectie wandtegels en sanitair. Dit totaal concept sluit naadloos aan bij de kwaliteitsaanduiding “Vertrouwd Verbouwen”, die De Klussenier sinds enige tijd voert. Als veelzijdig vakman kan ik een opdracht van het eerste gesprek tot de oplevering, dus van A tot en met Z in eigen hand houden.

De opening van ons pand op zaterdag 5 oktober 2013 was een grandioos succes. Na vele maanden voorbereiding en heel hard werken konden wij onze showroom eindelijk laten zien. Vele vrienden, familieleden, bekenden en klanten hebben onze showroom die dag bezocht. Alle positieve reacties geven ons het idee dat wij de juiste weg zijn ingeslagen.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Kom ook gerust eens langs in onze showroom. Onze showroom is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Neem voor meer informatie over ons klusbedrijf in Hellevoetsluis een kijkje op www.klussenierjanvandermolen.nl.  

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Hellevoetsluis voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.

Specialisaties

  • Tegelwerk
  • Stucadoorswerk
  • Badkamer renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Gewoon een vakman! En nog heel vriendelijk ook.Daphne uit Ouddorp
Adequaat, efficiënt en opgeruimdJ.O. uit Hellevoetsluis
Iemand die luistert naar de klant, maar ook meedenkt om dingen te verbeteren. Goed vakmanschap aflevert en met een kritische blik naar zijn eigen werk kijkt. Wij zijn zeer enthousiast over de werkwijze van Jan van der Molen en dit zal niet de laatste klus zijn die hij bij ons mag uitvoeren. uit Hellevoetsluis
Ik ben heel blij dat mijn vertrouwen in Jan vd Molen volledig is uitgekomen. Volgens afspraak zijn de werkzaamheden verlopen binnen de aangegeven tijd. Met deze Ipad lukte het me niet om cijfers te geven maar voor alle onderdelen geef ik graag een 81/2I.H. uit Hellevoetsluis
Volledig waargemaakt wat is voorgesteld voor de afgesproken prijs. We zijn heel erg tevreden over het geleverde werk.J uit Hellevoetsluis

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...